Dennis Asanovski

Jeg begyndte som advokat hos NT Advokater den 1. marts 2019 og er pr. 1. januar 2022 optaget i et partnerforløb som associeret partner. Inden da havde jeg - udover ti måneder som fuldmægtig i Flygtningenævnet - været ansat ved Danmarks Domstole i lidt over otte år, først som dommerfuldmægtig ved Retten i Glostrup og derefter som dommerfuldmægtig og sidenhen retsassessor ved Københavns Byret.    

I min tid ved Danmarks Domstole har jeg behandlet stort set alle typer af sager indenfor civilret, strafferet, skifteret og især fogedret, idet jeg som retsassessor havde det daglige ansvar for Københavns Fogedret, som er landets største fogedret.

Hos NT Advokater har jeg rådgivet blandt andet udlejere, foreninger, herunder især andelsbolig- og ejerforeninger, og alle størrelser af virksomheder, om alle mulige juridiske problemstillinger.

Min generalist baggrund, kombineret med min særlige interesse for forenings- og lejeret, samt min store erfaring med retssagsbehandling, betyder, at jeg kan vejlede mine klienter om mange forskellige juridiske retsområder, og at jeg kan give en hurtig, grundig og præcis vurdering af procesrisikoen ved en given sag.

Fakta

Dennis Asanovski, associeret partner

Møderet for landsret: 2021

dan@ntadvokater.dk
T  35 44 70 04
M 26 77 55 58

Sekretær:

Lene Byder 

lb@ntadvokater.dk
T 35 44 70 18

Sprog

Dansk og engelsk

Vil du vide mere om mig og mine referencer, så er du meget velkommen til at ringe eller sende en mail.