Martin Weber

Jeg er født i 1973 og blev jurist fra Københavns Universitet i 1998. Jeg startede hos NT Advokater som associeret partner i januar 2018 og indtrådte som partner i januar 2019. Før min tid hos NT Advokater arbejdede jeg 9 år hos Accura og forud herfor 10 år hos Bang & Partnere i Helsingør.

Jeg er bredt funderet inden for det erhvervsretlige område. Siden 2009 har jeg dog hovedsageligt arbejdet med fast ejendom. Med et særligt fokus på rådgivning i forbindelse med køb, salg og udvikling af fast ejendom og en klientbase bestående af en række danske ejendomsinvestorer, herunder flere pensionskasser, har jeg medvirket på en lang række store ejendomstransaktioner. Jeg bistår ligeledes  mine klienter med forhandling og indgåelse af entreprise- og erhvervslejekontrakter, ligesom jeg har et indgående kendskab til de ejendomsretlige problemstillinger i hotelbranchen.

Jeg har undervist andre advokater og advokatfuldmægtige blandt andet i juridisk due diligence i forbindelse med køb af fast ejendom samt indgåelse af entreprisekontrakter.

Jeg har haft en række bestyrelsesposter, hovedsageligt i ejendomsselskaber og -fonde.

Sprog      

Dansk og engelsk