Bünyamin Kocer blandt Estate Medias udvalgte, unge talenter i ejendomsbranchen

22-11-2022

I NT Advokater er vi enormt stolte af, at vores kollega Bünyamin er blandt Estate Medias 35 udvalgte, unge talenter i ejendomsbranchen: https://lnkd.in/ecXrPFr5.

Bünyamin har været en del af NT Advokater siden 2016 – siden 2022 som associeret partner.

Bünyamins faglighed er i top, hans overskud er stort og hans gode humør har en afsmittende effekt på hans omgivelser, både internt og eksternt.

Bünyamin har – trods sin forholdsvis unge alder – stor erfaring inden for håndtering og behandling af komplicerede juridiske emner om fast ejendom. I de senere år har Bünyamin foldet sig ud som en dygtig transaktionsadvokat.

Bünyamin har en misundelsesværdig evne til at skære ind til benet og er i stand til at kombinere sine stærke juridiske evner med en strategisk tilgang og en kommerciel forståelse, som ellers kun ses hos mere erfarne advokater.

At være proaktiv og ansvarsbevidst er kendetegnende for Bünyamin, og med ham som juridisk rådgiver føler klienterne sig i kompetente og trygge hænder. Bünyamin udviser en stoisk ro, i situationer hvor det for mange er svært at bevare overblikket, og han har altid en rigtig god dømmekraft.

Privat er Bünyamin gift med Seyma, far til tre og bosiddende i Helsingør. Herudover er Bünyamin aktiv inden for foreningsarbejde og bestrider flere udvalgs-/bestyrelsesposter i almenvelgørende organisationer.

Vi ser Bünyamin som en vigtig del af NT Advokaters fremtid og kan ikke få armene ned over at have ham med på holdet.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Bünyamin.