NT Advokater rådgiver Fasadgruppen AB i opkøb af Byens Tag og Facade A/S

01-06-2021

Svenske Fasadgruppen AB udvider deres aktiviteter i Danmark med købet af Byens Tag og Facade A/S. NT Advokater har været juridisk rådgiver for Fasadgruppen AB.

”Vi er stolte af vores position som juridiske specialister i ejendomsbranchen, og det betyder, at vi kan rådgive på tværs af landegrænser og hjælpe Fasadgruppen AB med at eksekvere deres strategiske ambitioner” fortæller partner hos NT Advokater, Christoffer Iversen.

Christoffer Iversen har sammen med advokat Mads Søby stået i spidsen for det juridiske hold, der har rådgivet Fasadgruppen AB fra de indledende forhandlinger til den endelige aftale om købet.

”Vores er vurdering er, at nye og internationale ejerskaber er stigende i den danske byggebranche. Hvor det tidligere var de noget større virksomheder, der blev handlet, oplever vi en stigende interesse for de mellemstore virksomheder i branchen. Det er positivt og et klart signal om det potentiale, som investorer ser i branchen. Det er en konsolideringstendens, som vi forventer vil fortsætte”, tilføjer Mads Søby.

Med opkøbet styrker Fasadgruppen AB sin position i Danmark, og det sker i forlængelse af opkøbet af Cortex Facaderens A/S i 2020 og P. Andersen & Søn Entreprise A/S i 2019. NT Advokater rådgav Fasadgruppen AB i begge transaktioner.

Tak for tilliden i forbindelse med det strategisk vigtige opkøb hos Fasadgruppen AB, særligt Pål Warolin, Peter Andersen, Martin Jacobsson og Mats Karlsson, og tak for et godt samarbejde med Mazars, Dennis Herholdt Rasmussen.