NT Advokater sikrer fremtiden med nyt partnerforløb

25-02-2022

En af de store udfordringer i advokatbranchen er i disse år at tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere. Det er derfor mere vigtigt end nogensinde, at vi sørger for at udvikle og uddanne fremtidens partnere.

Alt for mange talentfulde advokater lykkes nemlig ikke med deres partnerambitioner, og en af hovedårsagerne er, at de ikke har kompetencerne på plads. Det skal vi som ansvarlig arbejdsgiver i advokatbranchen tage på os.

NT Advokater lancerer derfor nu et ambitiøst, struktureret og individuelt partnerforløb.

Målet er, at advokater med partnerambitioner udvikler de nødvendige kompetencer for at nå karriereambitionen som partnere – til gavn for dem selv, for branchen og for os i NT Advokater.

Tre talentfulde advokater starter
Tre talentfulde advokater er de første til at starte på NT Advokaters 2-årlige partnerforløb.

I løbet af to år skal deres færdigheder inden for kommunikation, daglig ledelse og klientrelationer skærpes. Med start i tydelige forventninger til arbejdet med relationer, deltagelse i netværk og styrkede ledelseskompetencer skal de tre partnerkandidater gennem et individuelt forløb.

”Vi ønsker at tilbyde de bedste muligheder for vores partnertalenter, så de – og vi – kan lykkes med at udvikle dem til at kunne blive fremtidens partnere. Vi ser for ofte, at dygtige og ambitiøse advokater for hurtigt kastes ud i partnerrollen uden at have de nødvendige kompetencer i orden. Desværre kan oplevelsen knække mange oplagte talenter. Det er udtryk for dårlig ledelse, og det er ofte også en dårlig forretning. Derfor tilbyder vi nu et struktureret og individuelt tilpasset forløb, som skal udvikle vores partnertalenters kompetencer og forberede dem til en rolle som partner,” siger udviklingsdirektør i NT Advokater Jesper-Max Larsen.

De tre første deltagere i vores nye partnerforløb er Bünyamin Kocer, Mads Søby og Dennis Asanovski, som hermed tager næste skridt i deres karriereudvikling.

Tillykke - og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.