NT Advokater søger 1. års advokatfuldmægtig

01-03-2019

Har du lyst til at arbejde på et specialistkontor inden for fast ejendom, så søger NT Advokater nu en 1. års advokatfuldmægtig.

Hos NT Advokater arbejder vi med fast ejendom i bred forstand, og vi er fokuserede på at være et specialistkontor inden for de områder, vi arbejder med.

Vores hovedarbejdsområder er køb og salg af ejendomme, transaktioner med ejendomsselskaber, projektudvikling, lejeret, entrepriseret, udbudsret, andelsboliger, almene boligselskaber, foreningsret og professionsansvar. Vi rådgiver også om eksempelvis selskabsret og andre erhvervsretlige emner.

Vi fører løbende rets- og voldgiftssager inden for de retsområder, vi arbejder med.

Vi er 24 personer på kontoret, hvoraf 13 er jurister. Kontoret er velbeliggende på Østerbro. Organisationsstrukturen er flad, og vi synes selv, at vi har et behageligt og afslappet miljø på kontoret, ligesom vi prioriterer en fornuftig sammenhæng mellem arbejde og fritid højt.

Vi søger med hurtig tiltrædelse – om muligt allerede den 1. maj 2019 – en 1. års fuldmægtig, som måske har erfaring fra en anden stilling – måske er nyuddannet.

Vores fuldmægtige udvikler sig til dygtige advokater gennem samarbejde med kontorets advokater og gennem selvstændig sagsbehandling og klientkontakt. Der er også gode muligheder for at møde i retten under din fuldmægtigperiode.

Du er faglig stærk og har mod på en både spændende og – til tider – krævende hverdag. Konkret erfaring med vores juridiske kerneområder og kandidatfag inden for de erhvervsretlige fag vil være en fordel, men det er ikke et krav.

Nærmere information om stillingen kan fås ved henvendelse til advokat Knud-Erik Kofoed, kek@ntadvokater.dk eller tlf. 3544 7042. Se mere om NT Advokater på www.ntadvokater.dk

Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning inkl. CV, karakterudskrift (for både bachelor- og kandidatuddannelsen) og eventuelle anbefalinger hurtigt til Office Manager Anja Ring Balslev, arb@ntadvokater.dk