NT Advokater søger to stud. jur.'er

26-01-2018

NT Advokater søger dygtige jurastuderende til ansættelse snarest muligt

Kan du lide fast ejendom, og ser du dig selv på et af Danmarks førende advokatkontorer inden for dette felt? Kan du arbejde effektivt og selvstændigt og samtidig være omhyggelig? Så er NT Advokater lige noget for dig.

Vi er et mellemstort advokatkontor beliggende på Østerbro med omkring 25 ansatte. Vi har en flad organisatorisk struktur og en uformel omgangstone.

Vores nuværende stud. jur. stopper primo marts. Vi forventer at ansætte 2 stud. jur.'er.

Arbejdsopgaver:

Vi søger studenter til udarbejdelse af juridiske notater, doms– og informationssøgning til brug for retssager mv. Opgaverne kan spænde vidt, men omhandler primært områder indenfor ejendomsret, entrepriseret, selskabsret, andelsboligret og lejeret. Du skal derfor finde denne del af juraen spændende.

Derudover vil der af og til være opgaver af mere praktisk karakter, såsom arkivering, frokost- og mødeopdækning mv.

Hvad forventer vi af dig?

Vores forventninger til dig er, at du har et højt fagligt niveau, kan arbejde selvstændigt, har ordenssans og hurtigt kan sætte dig ind i nye retsområder og er velformuleret. Du vil arbejde sammen med flere af kontorets advokater, og din omstillingsevne er derfor vigtigt.

Du skal helst være på sidste del af bacheloren eller 1. semester af kandidaten, da kendskab til civilprocessen er gavnlig.

Arbejdstiden:

Arbejdstiden udgør ca. 15 timer ugentligt fordelt over 2-3 dage og fastsættes efter aftale. Vi tager naturligvis hensyn til undervisning samt eksamensperioder, men forventer til gengæld også af dig, at du er fleksibel, når der er behov for det.

Ansøgning:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokatfuldmægtig Marie Ravn på tlf. 35 44 70 32 eller mhr@ntadvokater.dk.

Desuden kan du finde oplysninger om vores kontor på www.ntadvokater.dk.

Ansøgning og CV vedlagt karakterudskrift samt andre relevante papirer sendes pr. e-mail til Office Manager Anja Ring Balslev, arb@ntadvokater.dk.

Ansøgningsfrist: Den 4. februar 2018.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbets studierelevans:

Jobbet er yderst studierelevant, idet du lærer at udarbejde juridiske notater, foretage doms- og informationssøgning samt hurtigt at kunne sætte dig ind i nye retsområder.