Ny partner til NT Advokater – Veronica Wolthers-Petersen

02-02-2022

Veronica er lige kommet tilbage fra barsel, og selvom vi som advokater hver gang skal levere på et højt fagligt niveau til vores klienter, så kan det sagtens kombineres med en fornuftig work-life-balance.

Vi er i NT Advokater glade og stolte over, at Veronica Wolthers-Petersen den 1. marts starter som ny partner hos os.

Hun kommer fra en stilling som partner hos Sirius Advokater, hvor hun de seneste par år blandt andet har rådgivet almene boligforeninger og kommuner om alle aspekter inden for den almene boligsektor, herunder kontrakter og kontraktstyring, tvister og udbudsprocesser samt projektudvikling.

Hun passer som fod i hose med det, vi strategisk gerne vil. Vi har et ønske om at tiltrække flere erfarne advokater med henblik på at styrke rådgivningen af ejendomsbranchen, ikke mindst inden for den almene boligsektor og udbudsret. Ligesom vi har et ønske om at styrke rådgivningen inden for ejendomstransaktioner.

Samtidigt matcher hendes tilgang til ledelse vores med fokus på fleksible arbejdsvilkår og et opgør med det meget høje arbejdspres, der i årevis har været en hæmsko med henblik på at rekruttere ikke mindst yngre medarbejdere til advokatbranchen.

Veronica Wolthers-Petersen har 15 års erfaring med rådgivning af almene boligorganisationer og kommuner. Hun er 39 år.

Som advokat er hun drevet af lysten til at præge samfundet, fx ved at sikre opførelse af blandet byggeri, så der også i de større byer vedbliver at være plads til alle samfundslag. Fritiden bruger hun sammen med sin familie og – når tiden tillader det – hjemløseindsatsen i København.