NT Advokater søger dygtige jurastuderende til ansættelse snarest muligt

Stud. jur. til NT Advokater

05-01-2021

NT Advokater søger dygtige jurastuderende til ansættelse snarest muligt

Kan du lide fast ejendom, og ser du dig selv på et af Danmarks førende advokatkontorer inden for dette felt?
Kan du arbejde effektivt og selvstændigt og samtidig være omhyggelig? Så er NT Advokater lige noget for dig.

Vi er et mellemstort advokatkontor beliggende på Østerbro med omkring 25 ansatte. Vi har en flad organisatorisk struktur og en uformel omgangstone.

Vores nuværende stud. jur. stopper til foråret. Vi forventer at ansætte 2 stud. jur´er.

Arbejdsopgaver:
Vi søger studenter til udarbejdelse af juridiske notater, doms– og informationssøgning til brug for retssager mv. Opgaverne kan spænde vidt, men omhandler primært områder indenfor ejendomsret, entrepriseret, selskabsret, andelsboligret og lejeret. Du skal derfor finde denne del af juraen spændende.

Derudover vil der af og til være opgaver af mere praktisk karakter, såsom arkivering, frokost- og mødeopdækning, mv.

Hvad forventer vi af dig?
Vores forventninger til dig er, at du har et højt fagligt niveau, kan arbejde selvstændigt, har ordenssans og hurtigt kan sætte dig ind i nye retsområder og er velformuleret. Du vil arbejde sammen med flere af kontorets advokater, og din omstillingsevne er derfor vigtigt.

Du skal helst være på sidste del af bacheloren eller 1. år af kandidaten.

Arbejdstiden:
Arbejdstiden udgør ca. 15 timer ugentligt fordelt over 2-3 dage og fastsættes efter aftale. Vi tager naturligvis hensyn til undervisning samt eksamensperioder, men forventer til gengæld også af dig, at du er fleksibel, når der er behov for det.

Ansøgning:
Ansøgning og CV vedlagt karakterudskrift samt andre relevante papirer sendes til Office Manager Anja Ring Balslev, arb@ntadvokater.dk, senest den 20. januar 2021, hvem du også er velkommen til at kontakte ved spørgsmål til stillingen.

Jobbets studierelevans:
Jobbet er yderst studierelevant, idet du lærer at udarbejde juridiske notater, foretage doms- og informationssøgning samt hurtigt at kunne sætte dig ind i nye retsområder.

Download jobopslag her